Om oss

Om Petra

Petra är utbildad kock och arbetade i över tio år på restaurang i Stockholm, men lämnade branschen för att istället ägna sig åt det hon tyckte var roligare: matstyling och receptskrivning. Hon jobbade därefter i över tio år som matredaktör och stylist på  Sveriges största mattidning Allt om Mat. Saknaden efter en viss typ av keramik fick henne att börja gå kurser och upptäckte då att skapandet av keramik var något hon älskade.

Om Linda

Linda kom till Stockholm med en textil- och konstvetenskaplig bakgrund. Hon jobbade några år som stylistassistent innan hon blev agent och bokare på en av Sveriges största modellagenturer där hon stannade i ca 10 år. Idag jobbar hon med casting och produktion till reklamfilm och älskar det hon gör. Längtan tillbaka till det kreativa skapandet har dock alltid funnits där.  

Om About a kitchen

Som tvillingsystrar och bästa vänner har det alltid funnits en förhoppning om att en dag slå sina påsar ihop. En dag föddes idén. Att öppna en webshop, skapa och formge småskalig keramik som de båda älskar och även plocka in keramik från andra designers. Nu börjar resan, välkomna in! Här hittar du butiken.

Image
Kontakt